Logo +32(0)2-266 13 13

LDA@LDA.be
API Atex met Achtergrond 30

API Atex certified valves

Description
API header 2017     YouTube16

API Atex Namur valves Pic  67

 A.P.I. presenteert een volledig nieuw assortiment elektrisch bediend schuifventielen, met statische afdichtingen, hoge doorstroming, voor montage op de NAMUR-interface. Alle kleppen van deze serie zijn verkrijgbaar met een 1/4 "aansluiting meet de functies 3/2 en 5/2, enkel- of dubbelwerkend.

De serie bestaat uit standaard kleppen in overeenstemming met ATEX 2014/34 / UE in de classificatie II 2Gc IIB T5 / II 2Dc T100 ° C, : niet-vonkend spoel Ex nA, Intrinsieke veiligheid ex ia, omkapselde spoel Ex dm, explosieveilige spoej Ex db en omkapselde spoel Ex mb.

Deze kleppen zijn geschikt voor directe montage op vlinderkleppen met een NAMUR-interface, en meer in het algemeen voor toepassingen in de chemische en farmaceutische sector, olie- en gas- en mijnindustrie.

In het bijzonder zijn alle elektromagnetische kleppen die worden geleverd in overeenstemming met de ATEX-richtlijn geschikt voor gebruik in gevaarlijke omgevingen en in explosiegevaarlijke omgevingen.

 

API Atex Stainless Steel valves Pic  67

Het lichaam van de Serie AX1 is vervaardigd van AISI 316L roestvrij staal, de spoel in hard geanodiseerd aluminium, de distancers in Fortron 114L4 polymeer, terwijl de afdichtingen in hydrogene nitril butadiine rubber (HNBR) zitten.

Op verzoek zijn alle elementen van de klep verkrijgbaar in AISI 316L roestvrij staal (AXX) met FKM-afdichtingen.

Alle kleppen van de serie AX1 zijn vervaardigd in overeenstemming met de ATEX 2014/34 / EU-richtlijn, in 5 verschillende classificaties (inclusief intrinsieke veiligheid ex ia, ingekapselde spoel Ex dm en ingekapselde vuurvaste spoel Ex db) en kunnen daarom in potentieel explosieve omgevingen werken.

Deze kenmerken maken die pneumatische componenten geschikt voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, in de chemische farmaceutische en medische sector, maar met name geschikt voor de olie- en gas- en mijnindustrie.

De serie bestaat uit elektrisch of pneumatisch bediende kleppen, monostabiel of bistabiel, met 1/4 "G en 1/4" NPT aansluitingen, beschikbaar met functies 3/2, 5/2 en 5/3, Namur interface en / of in -lijn poort, externe piloot of met pneumatische piloot.

Zoekterm